Miriam Swaans

frontvrouw rationalist toekomstdenker

Startte ooit als schrijvende eenpitter aan de keukentafel en is nu de frontvrouw van het allerleukste schrijfteam. Geniet van haar adviserende rol richting klanten en die van positief-kritische meelezer voor collega’s.

Ik denk echt dat ik geboren ben als ondernemer, net als mijn halve familie. Het is onderdeel van wie ik ben. Datzelfde geldt voor schrijven, hoewel ik dat tegenwoordig minder doe dan voorheen, omdat mijn rol in het bedrijf breder is geworden. De radertjes in mijn bovenkamer staan bijna nooit stil. Maar als ik door het bos rijd op mijn mountainbike, lukt het me om alles even te vergeten. Heerlijk, niets dan de geur van de bomen en het geluid van de wind en de vogels.

Als iets bijna onhaalbaars tóch is gelukt, neem ik het ervan

Van nature ben ik iemand die niet snel opgeeft, maar wel te weinig stilstaat bij successen. Ik ga gewoon weer door. Da’s een punt van aandacht voor mezelf. Maar als iets bijna onhaalbaars toch is gelukt, neem ik het ervan. Dan trakteer ik mezelf op een stuk chocoladetaart van de patissier in de buurt. Om er in mijn uppie schaamteloos van te genieten.

Miriam in 3 feiten

  1. Strategisch denker

    Wisselt moeiteloos van perspectief, vindt snel het haakje voor de doelgroep en denkt liever drie dan twee stappen vooruit.

  2. Intuïtieve doorpakker

    Kansen zijn overal en Miriam laat ze niet gauw liggen. Is geen twijfelaar en durft tegenwoordig bijna blind op haar intuïtie te varen.

  3. Schaamteloze binger

    Real life pulp, ingenieuze whodunnits of meeslepende rechtbankdrama’s: is een streaming-omnivoor. Zonder enige gêne. Wat mediteren voor een ander is, is een avondje bingen voor haar.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen