Nora Staps - Leenaars

gezelligheidsdier snaarraker taaltroubadour

Mensenmens vol creativiteit. Muziek was haar eerste liefde, schrijven haar tweede. Haar teksten zijn net zo ritmisch als zijzelf.

Van kleins af aan deel ik al verhalen. Het begon met verhaaltjes voor mijn (zorgvuldig op een rij opgestelde) knuffels in bed. Later werden dat artikelen voor de schoolkrant en monologen voor mijn toneellessen. Tijdens mijn studie aan de toneelopleiding schreef ik scènes en tijdens de opleiding tot docente Nederlands heb ik meer woorden getikt dan in mijn hele leven bij elkaar.

Nu ben jij mijn protagonist

De scripts en scenario’s laat ik achter mij. Nu ben jij als opdrachtgever mijn protagonist. En wees gerust: elk woord is raak, je vindt geen jabbertalk in mijn teksten. ’s Avonds krijg ik inspiratie voor nieuwe teksten, dankzij de diepe stem van Leonard Cohen op de achtergrond. Soms pingel ik wat mee op gitaar of piano, maar uit mijn vingers komt een mooiere melodie wanneer ik ze over mijn toetsenbord laat gaan.

Nora in 3 feiten

  1. Betrouwbare doener

    Zegt ze ‘ja’? Dan kun je erop vertrouwen dat alles gefikst wordt. Linksom, rechtsom of desnoods op z’n kop.

  2. Verhalenverteller

    Zorgt er altijd voor dat jouw verhaal authentiek verteld wordt. Met jouw stem in haar woorden.

  3. Harmonieuze oplosser

    Problemen? Nora zegt liever uitdagingen. Samen met jou kijkt ze naar wat er wél mogelijk is.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen