Sophie Bogaers

foutenspeurneus overzichtschepper scherpschutter

Tekstschrijver die een flinke dosis discipline en structuur bezit. En altijd geïnteresseerd is. Maakt graag lijstjes, van to-do-overzichten tot lijstjes met de mooiste boeken, beste films en spannendste series.

Jurkje aan, staartje in het haar en een vulpen in de hand. Als klein meisje kroop ik al graag in de pen. Ook in groep vier van de basisschool, toen alle kinderen uit de klas een verhaal mochten verzinnen over een school die zij perfect vonden. De winnaar kreeg zijn of haar verhaal uitvergroot ingelijst. Ik verzon de ‘Snoepjesschool’, een school gemaakt van snoepjes waarvan je tijdens de pauze stiekem kon peuzelen. Inmiddels hangt de lijst met het verhaal aan de muur bij mij thuis.

Tekstschrijven zat er al heel vroeg in

Dat ik na de middelbare school Communicatie- en Informatiewetenschappen ging studeren, verbaasde dan ook niemand. En toen ik me tijdens mijn master Schrijven en Vertalen nog verder specialiseerde in het tekstschrijven, wist ik zelf ook écht zeker dat ik daar mijn beroep van wilde maken. Ik sta open voor elke klus, houd ervan om me bezig te houden met een breed scala aan projecten en onderwerpen. Me écht verdiepen en mooie verhalen schrijven die passen bij de doelgroep en het medium: het geeft me iedere dag weer nieuwe energie.

Sophie in 3 feiten

  1. Geïnteresseerd luisteraar

    Is geïnteresseerd in alles en iedereen. Luistert écht naar verhalen. En vertaalt ideeën van anderen naar papier.

  2. Harde werker

    Ambitieuze doorzetter. Niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Of nét dat stapje extra te zetten.

  3. Overzichtschepper

    Vindt fijn samenwerken net zo belangrijk als goed samenwerken. Een uitgebreid overzicht van de werkzaamheden? Zij staat voor je klaar.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen