Niels van den Hoven

doordenker taalgenoot uitlegger

Verhalenverteller die zich vastbijt in elk onderwerp. Luistert graag, naar de regels en er tussendoor. Want er is overal een goed verhaal te vinden.

Of ik van kinds af aan al ‘iets’ had met het vertellen en schrijven van verhalen? Niet dat ik me kan herinneren. Ik zou graag een prachtige anekdote daarover willen vertellen, maar die is er niet. Dat ik gelukkig word van het maken van verhalen en content werd me tijdens mijn studietijd duidelijk. En toen was ik meteen verkocht. Want er is niets mooier dan zien hoe je iemand met jouw verhaal kunt meevoeren, iets kan bijbrengen of kan raken. Dat deed ik aanvankelijk in de journalistiek, maar de overstap naar communicatie was te verleidelijk.

Inmiddels heb ik dat ‘gecommuniceer’ doorgetrokken in mijn hobby

Een inspirerend lang verhaal voor print? Een korte, pakkende tekst voor online? Een motiverend artikel om een organisatie goed neer te zetten? Een interview dat raakt? Kom maar op! En inmiddels heb ik van al dat ‘gecommuniceer’ ook mijn hobby gemaakt; wekelijks vertel ik aan een dameselftal wat ze op het voetbalveld kunnen en moeten doen (of doe op zijn minst een poging tot).

Niels in 3 feiten

  1. Verhalenverteller

    Gaat voor verhalen die klinken als een klok. Raak waar ze moeten raken.

  2. Overdenker

    Luistert, absorbeert, analyseert en komt dan met een antwoord. Want snel iets roepen, werkt vaker niet dan wel.

  3. Coach

    Heeft snel de neiging om te coachen en te sturen. In 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1 en bij de communicatie van organisaties.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen