Hilde Gilissen

ontleedatleet ontrafelaar stille kracht

Tekstschrijver die toevallig ook goed kan hardlopen. Verkent de wereld het liefst op haar hardloopschoenen. Deelt graag plantenstekjes uit en weet waar je de beste vegan fudges in town haalt.

Ik vergelijk het schrijven van een goed verhaal graag met het lopen van een goede race. Perfect voorbereid en met de juiste tactiek verschijn ik aan de start. Ik weet wat jij als klant wil en ga recht op mijn doel af om dat te bereiken. Niets of niemand kan mij stoppen. Ik help je graag je verhaal te vertellen.

Voor jou zet ik graag een stap extra

Onderweg staan mijn zintuigen op scherp. Goed luisteren en de juiste vragen stellen vind ik belangrijk. Is het nodig, dan zet ik graag een stapje extra. Alles voor een goed verhaal. In vorm en met de juiste techniek is de eindstreep binnen handbereik. Maar pas als jij écht blij bent, heb ik mijn finish bereikt.

Hilde in 3 feiten

  1. Lekker leesbaar

    Houdt van goochelen met woorden. Raakt met pakkende teksten graag de juiste snaar. Maar vindt het bovenal belangrijk dat teksten begrijpelijk én lekker leesbaar zijn.

  2. Stille kracht

    Heeft niet graag het hoogste woord, maar luistert liever naar anderen. Is daarom dol op interviewen. Laat anderen maar praten; zij krijgt de juiste woorden wel op papier.

  3. Betrouwbaar

    Is loyaal. Zet zich altijd voor 100% in. Heb je een afspraak met haar? Dan houdt ze woord. En kun je op haar bouwen. Daar kun je van op aan.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen