Onze werkwijze Zó halen we voor jou het maximale uit onze samenwerking ✍️

1

Stap 1: jouw eigen tekstschrijver(s)

Op basis van je vraag of project, branche en tekstsoort kiezen we de tekstschrijver die het beste bij je past. Of we stellen een team samen, bijvoorbeeld met een geboren analyticus en een schrijver die uitblinkt in projectmanagement of in jouw branche.

2

Stap 2: de briefing of strategie

Vanaf de basis bouwen we op. We stellen vast voor wie we schrijven, wat ze moeten lezen en welke doelen jij voor ogen hebt. Gaan we iemand interviewen? Welke informatiebronnen zijn waardevol? We verzamelen alles wat nodig is om straks te gaan creëren.

3

Stap 3: het schrijfwerk

Het creatieproces gaat van start. Al dan niet op basis van (telefonische) interviews of input die je hebt gedeeld. Bottomline: nu komt er tekst. Achter de schermen gebeurt er veel. Er ontstaat een structuur of een format. Het verhaal komt tot leven.

4

Stap 4: feedback en fijnslijpen

Jij vertelt wat je top vindt en wat nog niet. Wij scherpen aan totdat de tekst voor jou helemaal ‘eigen’ voelt. Misschien geef je jouw commentaar graag in het document. Liever bellen? Tuurlijk. Alles om samen tot een 10 te komen.

5

Stap 5: klaar is Swaans.
En door...

We leveren het eindresultaat op. Op tijd en vanzelfsprekend nadat we een laatste check op schoonheidsfoutjes hebben gedaan. Jouw tekst is gereed om te copy-pasten en te publiceren. Wij zijn klaar, ook voor jouw volgende klus!

Wij stroomlijnen processen waar we kunnen. Technologie is onze beste vriend. We gebruiken innovatieve software voor projectmanagement, online samenwerken en transcriptie. Artificial intelligence omarmen we en zetten we in als versneller en als sparringpartner voor onze eigen zintuigen.