Maud Robberts

bruggenbouwer Rots Structuurschepper

Bureaumanager en ervaren tekstschrijver. Heeft oor voor het verhaal van jouw organisatie en oog voor de wensen van de doelgroep. Is vraagbaak voor en cheerleader van het schrijfteam.

Ik heb geen Rotterdamse roots, maar de ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit ligt me wel. Hoptjop, gas op die lolly. Emmeren houd ik niet van. Dat mogen m’n dochters ook niet. Dat wil niet zeggen dat ik als een kip zonder kop te werk ga, integendeel. Ik vaar op structuur en op de herinneringen in mijn Outlook-agenda.

Met plezier sta ik je bij met raad en daad

Multitasken is niet mijn sterkste punt, snel schakelen wel. Doelgericht geef ik sturing aan jouw wensen en ideeën, schets de kaders en sta je bij met raad en daad. Jouw opdrachten zet ik uit in ons topteam. Deze tekstschrijvers help ik met kennis door behaalde resultaten uit het verleden.

Maud in 3 feiten

  1. Gedisciplineerde doorzetter

    Opgegroeid met het tv-programma ‘Geef Nooit Op’, is geen opdracht haar te gek. En als het écht niet anders kan, heeft ze bij Swaans het Frozen-motto ‘Let it go’ leren omarmen.

  2. Nieuwsgierig aagje

    Ervaren journalist. Geen luis in de pels, maar zeker niet bang om kritische vragen te stellen als het nodig is.

  3. Chef schouderklop

    Teamcoach die (het werk van) haar collega’s bejubelt en als klantcoach met liefde kaartjes en taartjes stuurt.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen