Anouk Hoefmans

feestcommissaris glimlachschrijver verbinder

Nieuwsgierige tekstschrijver op ontdekkingsreis. Met pen en papier of – in het wild – met backpack. Maar altijd met to do-list.

Ik laat me regelmatig opsluiten in een escaperoom. Vrijwillig. Mezelf even verliezen in een andere wereld vind ik namelijk heerlijk. Daarom vind ik mijn werk als tekstschrijver ook zo leuk: ik krijg een kijkje in verschillende levens, mag (bijna) alles vragen wat ik wil en puzzel daarna de tekst in elkaar.

Ik vind gegarandeerd de sleutel die leidt tot een goed verhaal

Een goede tekst schrijven is voor mij net als een escaperoom. Door input en aanwijzingen van de opdrachtgever word ik aan het denken gezet. Met mijn expertise en discipline vind ik gegarandeerd de sleutel die leidt tot een goed verhaal. Een verhaal waar de lezer niet uit kan ontsnappen. Na het ene tekstavontuur kijk ik alweer uit naar de volgende bestemming!

Anouk in 3 feiten

  1. Van to do naar tada

    Met meerdere agenda’s en notitieboekjes lijkt het misschien alsof de structuur ver te zoeken is. Niets is minder waar: met een regenboog aan markers vinkt ze iedere to do-list af. Ja, op papier. En ruim voor de deadline, als het kan.

  2. Lorum Ipsum wordt compleet verhaal

    Vertaalt jouw input naar een goed verhaal, wie je ook bent en wat je verhaal ook is. Met oprechte interesse en oog voor detail.

  3. Professioneel boekenwurm

    Als je haar niet achter een scherm vindt, zit ze waarschijnlijk met backpack aan de andere kant van de wereld, met een wijntje op het terras of met haar neus in de boeken. Als professioneel boekenwurm leest ze jaarlijks minstens 52 boeken. Een boek per week dus, want: gek op structuur.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen