Geeft je tekst dat beetje extra Het geheime sausje van Swaans

Smaakmaker
in communicatie

Ons sausje. Dat is blijkbaar nogal eens een missend ingrediënt in het communicatierecept. Minimaal eens per week is er wel een beller of mailer die zegt: “kan iemand nog even jullie sausje over mijn tekst doen?”. Eerst viel het ons niet echt op dat we deze vraag zo vaak kregen. Maar toen we erop gingen letten, werd dat sausje een steeds groter ding. Tot we op een middag besloten: die saus moet er komen!

De keuken in

In Marc Crijns vonden we een chef met ongekende sausexpertise. Hij nam ons mee op culinaire ontdekkingstocht en hielp met koken, mixen en proeven. Totdat de perfecte smaaksensatie een feit was. Eentje die – natuurlijk niet geheel toevallig – mooie overeenkomsten heeft met hoe wij onze rol als creatieve smaakmakers invullen.

Allemansvriend 
met karakter

Een romige, zoete basis met een vleugje spice van pepers en chipotle, samen met het frisse zuur van limoen. Gepekelde groenten als ondertoon, tomaat als basis, een subtiele toevoeging van gember en als finishing touch een scheutje whiskey. Voilà!

Het sausje van Swaans is zoals wij zijn. Een allemansvriend, maar wel eentje met karakter. Inzetbaar waar je ‘m van waarde vindt. Nooit onnodig overheersend, maar altijd verrijkend. Een onmisbare smaakmaker. En heb je ‘m eenmaal ontdekt, dan wil je nooit meer zonder.

Proeven? 

Onze saus – limited edition en fans hebben al een stevig beroep op de voorraad gedaan – is gemaakt om van te genieten. Dus wil jij ook zo’n potje in jouw koelkast of op tafel? Of een refill omdat de bodem in zicht is? Een berichtje aan ons is genoeg!

En wil je weten hoe wij onze saus het liefste eten? Bekijk onze favoriete smaakcombinaties.