Truckland Magazinemaker voor Truckland

werkte aan dit project

Truckland heeft altijd meer dan genoeg te melden. Gelukkig realiseren de mensen van Truckland zich dat opkroppen nooit verstandig is, daarom deelt de bedrijfswagenleverancier de recente wapenfeiten veelvuldig met de buitenwereld. Dat gebeurt via verschillende kanalen, waarvan Truckland Magazine er slechts één is.

Truckland Magazine is rijkelijk gevuld met verhalen. Soms vanuit de organisatie, als bijvoorbeeld een medewerker zijn of haar kennis over een bepaald thema – of tips & truc(k)s – wil delen. Maar Truckland laat ook graag klanten aan het woord. De vraag van Truckland aan ons, in een notendop: hengel die verhalen boven water en schrijf ze op. Nou, dat hoef je ons maar één keer te vragen en we tikken al driftig mailtjes om interviewafspraken te maken.

Onze samenwerking met Truckland verloopt soepel als een jonge DAF of hinde. De fijne marketingmensen geven ons het vertrouwen en de ruimte om er naar eigen inzicht iets moois van te maken. En alle interviewkandidaten werken voorbeeldig mee. Benieuwd naar het meest recente resultaat? Cliquez ici!

Elke keer is het een feestje om hieraan te werken en we kijken alweer uit naar de volgende editie!

Wat voorbeelden van recente artikelen:

Misschien vind je dit ook interessant

Van Gelder pers- en nieuwsberichten

Schrijfpartner voor dé infrapartner

PLUS pers- en nieuwsberichten

Nieuwswaardige persberichten