Cezanne Duijvesz

copycouturier ideeënfontein letterarchitect

Tekstschrijver met meer schrijfkilometers dan een marathonloper. Beroepsmatig nieuwsgierige copycouturier zonder ego maar met bakken tijdschriftenliefde.

Ik kan niets beter. Ik wil niets liever. Boeiende mensen interviewen. Verhalen schrijven. Goochelen met woorden. Ondanks mijn ruim 25 tekstschrijfjaren ben ik nog altijd bevlogen en bij vlagen onzeker. Die bevlogenheid laat zien dat ik het nog steeds heel graag doe. Mijn onzekerheid houdt me scherp en behoedt me voor routine.

Twee verhuizingen maakten een einde aan mijn tijdschriftenschat op zolder. De bladenliefde bleef

Thuis had ik een imposante stapel tijdschriften die ik als een schat op zolder bewaarde. Twee verhuizingen later is de stapel weg. De liefde voor magazines is een blijvertje. Laat mij jouw bladformule maken. Creatief de diepte ingaan. Rubrieken bedenken. Een swingend bladritme componeren met ruimte is voor spraakmakende oneliners, meeslepende verhalen en smakelijke anekdotes.

Cezanne in 3 feiten

  1. Curly girl

    Ongelofelijk hoeveel laatjes je in je hoofd vult als tekstschrijver. Van klimaatverandering tot de curly girl-methode (google maar!). En van HR-management tot stilteretraites.

  2. Team no-ego

    Het gaat niet om Cezanne. Dus schakelt ze tijdens een interview ego en mening uit. Hierdoor krijgt jouw verhaal de ruimte.

  3. Boekwinkelgeluk

    Literatuur, YA of pulp (no shame): zet haar in de boekwinkel en ze is gelukkig. Het toetje? Het tijdschriftenschap. Natuurlijk.

Jouw schrijvende krachten

We zijn niet alleen creatieve tekstschrijvers, maar ook geduldige luisteraars. Kritische vragenstellers. Analytische denkers. Elke dag vol energie om voor jou de connectie met je doelgroep te versterken.

Leer ons beter kennen